Het Houvast: Een Hypnotische BBQ

Het begon allemaal op een andere planeet, even weg van de realiteit. 

 

Nancy en Carola hebben hun collega’s een onvergetelijke dag bezorgd! Werknemers hebben mogen genieten van een hypnotiseersessie van niemand minder dan Dominik Messiaen. Het lukte hem meerdere mensen even in een andere wereld te brengen met zijn verbazingwekkende skills. De gehypnotiseerde deden wat er van ze gevraagd werd en terwijl ze in trance waren, werden er zeer lastig te beantwoorde vragen gesteld.  

 

Vragen als: Hoe heet je? Hoe oud ben je? Wat is 1+1? Waren onmogelijk te beantwoorden totdat Dominik hard met zijn vingers knipte. 

 

Eenmaal teruggekeerd kom je erachter dat je portemonnee of telefoon kwijt is.  Gelukkig had Dominik hem voor je in zijn zak gestopt. The Hypnotist nam ook mensen 1op1 om zo te ervaren hoe het is om in zijn gecreëerde trance te raken. En haalde wat slimme zakkenrol trucs uit, hij had je portomonee en horloge al zonder je te hypnotiseren. 

 

Toen we allemaal weer waren geland op aarde stond er een bewapende man achter een rookgordijn op ons te wachten. Met een scherpe tang in zijn hand en een schort voor alle spetters heeft Maarten van Vat & Vlam vlees en vis bereid op een van zijn gemaakte BBQs! Onder het genot van al het lekkere eten werd er goed gebuurt met elkaar.  

 

Na de BBQ stond de ijscokar ready om de buikjes tot het laatste beetje ruimte op te vullen met de nodige bolletjes heerlijke Bastogne ijs. 

Het Houvast: Een Hypnotische BBQ